Сонин форум о вышивке в Украине

Сонин форум о вышивке в Украине

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 26.08.2026 - 06:38:32
Страницы:  1  

Боротьба з втомою

СообщениеАвтор

Привіт! Я почувся дуже втомленим останнім часом, хоча тренуюся не дуже інтенсивно. Чи може це бути пов'язано з недостачею вітамінів? І якщо так, то якої саме добавки мені потрібна?

Аня100

Критик

Статистика:
31.12.25 - 19:06:36 Сообщение # 1
RE: Боротьба з втомою

Втома часто буває саме через дефіцит вітамінів та мікроелементів. При такому станні I рекомендую звернути увагу на вітамін D, вітамини групи В та залізо. Саме ці речовини відповідають за енергію та тонус. Але ідеальним рішенням буде комплекс, а не окремі вітамини, бо вони краще працюють разом. Спочатку спробуй комплекс для активних чоловіків, він має весь спектр необхідних речовин.

-------------------------------------------------
Домашний хлеб без дрожжей на хмелевой закваске

Мама_Таня

Критик

Статистика:
31.12.25 - 20:01:12 Сообщение # 2

Я точно пам'ятаю, коли почав відчувати втому - це було років 5 назад. Тоді я не звернув уваги на це и продовжував тренуватися, але результатів не було. Потім вирішив спробувати вітамінний комплекс. Результат вражав - вже за тиждень почув себе значно краще, енергія повернулася. Зараз приймаю систематично и забув про втому. При виборі рекомендую глянути на https://sporting.ua/ua/kategoriya-sportivnoe-pitanie/vitamini-i-minerali/muzhskiye-vitaminy/ - там є добавки спеціально для людей, які хочуть підвищити енергію та витривалість.

Blondin

Критик

Статистика:
31.12.25 - 20:36:00 Сообщение # 3
Охолоджуючі підстилки : Предыдущая темаСледующая тема: отдам в хорошие руки лягушку
Страницы:  1  

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники

Built with: XenForo 2.19