Сонин форум о вышивке в Украине

Сонин форум о вышивке в Украине

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 25.08.2026 - 22:12:04
Страницы:  1  

Пошук перукарні для складного фарбування

СообщениеАвтор

Дівчата, підкажіть будь ласка, де в нашому місті можна знайти нормальну перукарню? Вже місяць тут живу, а все ніяк не можу визначитися. Хочеться знайти майстра, який реально розуміється на складних фарбуваннях, бо волосся довге і не хочеться його зіпсувати. Може хтось ходить до когось постійно і може порадити?

Bohdan

Критик

Статистика:
16.01.26 - 13:56:53 Сообщение # 1
RE: Пошук перукарні для складного фарбування

Я розумію твою проблему, бо сама довго шукала. Взагалі у нас є декілька варіантів, але треба розуміти, що кожен салон має свої особливості. Якщо говорити про складні техніки, то краще шукати місця де майстри регулярно підвищують кваліфікацію. Звичайно важливо подивитися портфоліо робіт, почитати відгуки. Ще раджу звернути увагу на те, щоб на консультації майстер детально розпитав про стан волосся і попередні процедури, це показує професійний підхід.

aspirepro

Критик

Статистика:
16.01.26 - 14:30:19 Сообщение # 2

Цитата:
Я розумію твою проблему, бо сама довго шукала. Взагалі у нас є декілька варіантів, але треба розуміти, що кожен салон має свої особливості. Якщо говорити про складні техніки, то краще шукати місця де майстри регулярно підвищують кваліфікацію. Звичайно важливо подивитися портфоліо робіт, почитати відгуки. Ще раджу звернути увагу на те, щоб на консультації майстер детально розпитав про стан волосся і попередні процедури, це показує професійний підхід.
Повністю підтримую попередню відповідь! Я сама після невдалого досвіду у кількох місцях нарешті знайшла свій варіант. Ходжу вже майже рік і дуже задоволена результатом. Майстер завжди каже чесно, що можна зробити, а що краще відкласти, щоб не нашкодити волоссю. У мене було складне відновлення після невдалого освітлення, так от поступово все привели до нормального стану. Якщо цікавить конкретна адреса, то я знайшла Перукарня Ірпінь через знайомих, які туди ходять. Там атмосфера приємна, ціни адекватні, і що важливо - запис зручний, можна підібрати час. Мені особисто подобається що використовують якісну косметику і не нав'язують зайвих послуг.

Maks

Критик

Статистика:
16.01.26 - 14:52:04 Сообщение # 3
Вибір лежанки для кота : Предыдущая тема
Страницы:  1  

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники

Built with: XenForo 2.19