Сонин форум о вышивке в Украине

Сонин форум о вышивке в Украине

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 26.08.2026 - 01:16:56
Страницы:  1  

Де замовити смачні суші

СообщениеАвтор

Привіт усім! Хочу замовити суші на завтра ввечері, але ніяк не можу визначитися де краще взяти. Хотілося б щоб було дійсно смачно, а не просто рис з рибою. Може хтось підкаже перевірені місця в Ірпені чи Бучі? Дуже важливо, щоб інгредієнти були свіжі, бо вже пару разів попадалося щось сумнівне в інших місцях.

FoB

Критик

Статистика:
28.10.25 - 16:47:11 Сообщение # 1
RE: Де замовити смачні суші

Я зазвичай беру в кількох місцях, але найбільше подобається коли роли справді смачні і видно що готували з душею. Головне щоб риба була свіжа і рис правильно приготований, бо від цього залежить весь смак. Ще важливо щоб доставка була швидка, особливо влітку.

-------------------------------------------------
УСЛУГИ: Вязание под заказВсе подробности в ICQ

_mistika_

Критик

Статистика:
28.10.25 - 17:39:17 Сообщение # 2

Повністю погоджуюся з попереднім коментарем! Я вже більше року замовляю тут https://onigiri.com.ua і жодного разу не було розчарувань. У них реально відчувається що роблять за традиційними рецептами, а не абияк. Особливо подобаються їхні запечені роли та нігірі з лососем. Доставка завжди вчасно, пакування екологічне, все акуратно. Якщо замовлення від певної суми то доставка взагалі безкоштовна виходить. Раджу спробувати їхні сети, там такі поєднання смаків що просто пальчики оближеш.

Лисенка

Критик

Статистика:
28.10.25 - 18:03:54 Сообщение # 3
вид полиптеруса? : Предыдущая темаСледующая тема: Чому лев - цар звірів
Страницы:  1  

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники

Built with: XenForo 2.19