Сонин форум о вышивке в Украине

Сонин форум о вышивке в Украине

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 27.08.2026 - 09:13:28
Страницы:  1  

Торшер для спальні з диммером

СообщениеАвтор

Привіт! Хочу поставити торшер в спальню, але не можу визначитися з типом освітлення. Читала, що є з направленим світлом і з розсіяним. Яке краще для спальні? І ще питання - чи варто брати з диммером, чи це просто зайва переплата?

artleri

Критик

Статистика:
02.10.25 - 14:30:02 Сообщение # 1
RE: Торшер для спальні з диммером

Для спальні однозначно краще розсіяне світло, воно створює більш затишну атмосферу і не напружує очі перед сном. Направлене світло підходить більше для робочих зон. А диммер - це взагалі супер річ для спальні, не переплата зовсім! Ви зможете регулювати яскравість залежно від потреби - яскраво коли треба щось знайти чи прибрати, і приглушено ввечері для релаксу. Це дуже зручно і створює правильну атмосферу перед сном. Плюс економія електроенергії, бо не завжди ж потрібно максимальне освітлення.

-------------------------------------------------
.

Shadi

Критик

Статистика:
02.10.25 - 15:04:21 Сообщение # 2

Я теж спочатку думала що диммер - це зайві гроші, але коли спробувала у подруги, то відразу зрозуміла що це мастхев для спальні. Особливо якщо любите почитати перед сном - можна зробити світло ярче, а потім коли вже хочеться спати - приглушити до мінімуму. У нас вже два роки стоїть такий торшер і це одна з найкращих покупок для спальні була.Radіджу подивитися варіанти з диммером https://plafon.kiev.ua/torshery/, там є моделі на будь-який смак і гаманець. Ще один момент - якщо берете з диммером, перевірте щоб лампочки були диммуємі, не всі світлодіодні підходять.

оksi2010

Критик

Статистика:
02.10.25 - 15:29:31 Сообщение # 3
Прозрачные шланги у внешнего фильтра. : Предыдущая темаСледующая тема: Будівництво фармацевтичного заводу
Страницы:  1  

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники

Built with: XenForo 2.19